W przygotowaniu identyczna jak poprzednia, gotujemy ryż, smażymy warzywa, smażymy kurczaka, później wszystko razem na woku z sosem.
Przygotowanie tej prostej a zarazem smacznej potrawy zajęło mi nie więcej niż 30 minut, z jednej piesi z kurczaka, jednego opakowania warzyw, dwustu gram ryżu i jednego słoika sosu mamy potrawę dla 4 osób.
No, pięknie. I zdjęcia już bardziej przemyślane. Czekam na kolejne posty, m.in. o jedzeniu dalekowschodnim. ;>
OdpowiedzUsuńDzięki Maćku, co do zdjęć to wzorowałam się na Twoim blogu ;)
OdpowiedzUsuńMiło wiedzieć że chociaż jedna osoba czyta bloga. Nowe posty na pewno się pojawią, min o jedzeniu ;)
Wygląda jak wygląda, ale zapewne znakomicie smakuje.
OdpowiedzUsuńLubię Chińską kuchnię, uwielbiam słodko kwaśne sosy (nie tylko te butelkowe ;) ), jak i wszelakie grzybki, makarony i inne wynalazki z Chin.
Czekam na przepisy Azjatyckiej kuchni!