poniedziałek, 16 kwietnia 2012

"old style Oolong"

Gdyby nie to, że są na świecie ludzie którzy bezinteresownie chcą dzielić się herbatą, pewnie nie napiłabym się tak niesamowitego w smaku Oolonga w stylu preferowanym 30 lat temu....
Ukłony w stronę Andrzeja.

4 komentarze:

  1. Po kolorze widzę, że dobrze zaparzony ;) . Mogłaś jeszcze zdjęcie zaparzonych liści wrzucić :) .
    Super ten gaiwan.

    OdpowiedzUsuń
  2. Ależ to jest zdjęcie zaparzonych liści :) Powiększ sobie je i powinieneś zobaczyć ;)

    OdpowiedzUsuń
  3. Aaach już widzę!! Chyba po pierwszym parzeniu zrobione zdjęcie, że tak mocno jeszcze zwinięte? :) Czy nie rozwinęły się bardziej?

    OdpowiedzUsuń
  4. Ale ty masz oko, dokładnie po pierwszym parzeniu :)
    Później się pięknie rozwinęły ale nie robiłam już zdjęcia, żałuje teraz ale to nadrobię przy kolejnym parzeniu bo została mi jeszcze jedna porcja :)

    OdpowiedzUsuń

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...